Tandheelkundige vorming,
met een persoonlijk accent.

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Met openbaar vervoer

Met de tram

Tram 3/5/9 of 15 richting Linkeroever: halte ‘Frederick Van Eeden’ plein (eerste halte na Groenplaats) 

Nu is het 1 km verder. Hier kan u een fiets nemen van VELO Antwerpen. U gaat links de Thonetlaan op. Net voorbij de ingang van de Jachthaven aan de rechterzijde en aan het schooltje ‘Sint-Annacollege-Goethestraat’ aan de linkerzijde, draait u links de Goethestraat in, het tweede hoekhuis aan de rechterkant is tandartspraktijk Icarus.

Te voet

+/- 15 minuten stappen vanaf de voetgangerstunnel. U staat met uw rug naar de voetgangerstunnel. U draait rechtsaf de Thonetlaan op. 1 km verder, net voorbij de Jachthaven, aan het schooltje ‘Sint-Annacollege-Goethestraat’ draait u links de Goethestraat in, het tweede hoekhuis aan de rechterkant is de ingang van de praktijk.

Met de bus

Aan Metrohalte neemt u bus 36 richting Sint-Annastrand. U stapt de 4° halte (Farneseplein) af. Het pleintje oversteken tot Guiciardinistraat en draait u hier links in. Deze straat draait rechtsaf, ten einde aan de tennis, het wandelpadje links volgen. Dit komt uit in de Goethestraat. Hier neemt u rechts. 50 meter verder aan de linkerkant heeft u de ingang van de praktijk, net tegenover het Sint-Annacollege-Goethestraat.

Met de VELO Antwerpen

Vanaf de metrohalte ‘Frederik Van Eeden plein’ kan u een fiets nemen van Velo Antwerpen en is het slechts 1 km verderop. U gaat links de Thonetlaan op. Net voorbij de ingang van de Jachthaven aan de rechter zijde en aan het schooltje ‘Sint-Annacollege-Goethestraat’ aan de linkerzijde, heeft u Station 140 - Jachthaven LO. Hier loopt u de Goethestraat in. Het tweede hoekhuis aan de rechterkant is de ingang van de praktijk , recht tegenover het Sint Annacollege-Goethestraat.

 

Met het vliegtuig

Vliegen kan op Brussel of Charleroi. Als je van Brussel komt rijdt er twee keer per uur een rechtstreekse trein van de luchthaven. Op 40 minuten ben je in Antwerpen-Centraal. Vanaf Luchthave Charleroi South Airport ben je met 1 overstap op 2h15 in Antwerpen.

Van Antwerpen Centraal tot Icarus Academy (Tandartspraktijk Icarus) : duur 25 min ! : zie openbaar vervoer 

Met de trein

TGV en Eurostar stopt in Antwerpen vanuit Parijs, Amsterdam, London

Van Antwerpen Centraal tot Icarus Academy (Tandartspraktijk Icarus) : duur 25 min ! : zie openbaar vervoer 

Met de wagen

 ( AANDACHT : Wij liggen in een LEZ zone ) 

Vanuit Brussel

Door Kennedytunnel richting Gent. Eerste Afrit na de Kennedytunnel: afrit Linkeroever. Aan de lichten: rechtsaf (Blancefloerlaan). Deze rijdt u volledig af. Ten einde draait u linksaf en rijdt u op de Thonetlaan +/- 1 km verder. Net voorbij de ingang van de Jachthaven aan de rechter zijde en aan het schooltje ‘Sint Annacollege-Goethestraat’ aan de linkerzijde, draait u links de Goethestraat in, het tweede hoekhuis aan de rechterkant is tandartspraktijk Icarus.

Vanuit Antwerpen Centrum

Via Waaslandtunnel rijdt u richting Linkeroever. Direct, nog vóór de eerste lichten (richting Burcht), draait u 180° rechts. U rijdt nu richting de Schelde, ten einde rechts komt u op de Thonetlaan: +/- 500 meter verder, net voorbij de ingang van de Jachthaven aan de rechter zijde en aan het schooltje ‘Sint-Annacollege-Goethestraat’ aan de linkerzijde, draait u links de Goethestraat in, het tweede hoekhuis aan de rechterkant is tandartspraktijk Icarus.

Vanuit Gent (E17)

Neem de E17 richting Antwerpen. Vóór de tunnel aan het knooppunt ‘Antwerpen West’ dient u links aan te houden. Volg de borden “Rotterdam/Ring Antwerpen 1/Haven. Voeg in op de E34 (+/-1km). Neem afslag 7 St Anna (Antwerpen Linkeroever). U komt op de Expresweg richting Linkeroever, die u volledig ten einde rijdt (wordt Charles De Costerlaan). Hier komt u aan de Waaslandtunnel. Aan de lichten net voor de tunnel draait u linksaf de August Vermeylenlaan op. Volledig ten einde naar rechts (Esmoreitlaan) en vervolgens volledig ten einde links (Gloriantlaan). Rijd u dan de eerste straat rechts de Thonetlaan op. Hier neemt u de tweede straat rechts de Ghoethestraat. Het tweede hoekhuis aan de rechterkant is tandartspraktijk Icarus net tegenover het Sint-Annacollege-Goethestraat.